Treść przetargu:
Przedmiot zamówienia został określony w Załącznikach od 1a do 1g do SIWZ i obejmuje następujące zadania: Zadanie nr 1 Art. spożywcze Zadanie nr 2 Jajka Zadanie nr 3 Mięso i wędliny Zadanie nr 4 Nabiał Zadanie nr 5 Warzywa i owoce 3.2. Zamawiający informuje, że przy dostawach będących przedmiotem zamówienia stosuje prawo opcji, oznacza to, że podane ilości są wielkościami maksymalnymi, które należy wycenić w ofercie cenowej. Zamawiający, będzie odbierał artykuły sukcesywnie w miarę potrzeb. Natomiast gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 60% artykułów wymienionych w Załącznikach od Nr 1a do Nr 1g. 3.3. Wszelkie użyte, nazwy handlowe w opisie przedmiotu zamówienia prosimy traktować jako informacje uściślającą, wiążącą dla wykonawcy. Dopuszcza się artykuły równoważne, artykuł równoważny musi spełniać walory jakościowe produktu wskazanego, w takich okolicznościach jeżeli wykonawca zaoferował produkty równoważne to jest zobowiązany udowodnić równoważność produktu zaoferowanego z tym wskazanym w opisie przedmiotu zamówienia składając wraz z ofertą dowody na równoważność. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów wymienionych w Załączniku Nr 1a, 1b, 1c, 1d, 1e, do siedziby Zamawiającego: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Nowym Korczynie, ul. Partyzantów 13, 28-136 Nowy Korczyn. W ramach zaoferowanej ceny wykonawca dostarczy i doniesie produkty do siedziby Zamawiającego. 3.4. Wspólny Słownik; Kod CPV 15800000-6; 15100000-9; 03200000-3; 15550000-8; 15321000-4. 3.5. Dostarczane artykuły muszą posiadać pierwszą klasę jakości (ze względu na charakter i właściwości produktu) i właściwy okres przydatności do spożycia, w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, które powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych. Pierwsza klasa jakości mięsa oznacza: mięso chude, nieścięgniste o zawartości tłuszczu 7%, bez tłuszczu zewnętrznego, nie zawierające skórek, chrząstek, ścięgien niekonsumpcyjnych i powięzi. Ponadto Zamawiający zastrzega, że dostarczany asortyment musi być świeży. Niedopuszczalnym jest dostarczanie przez Wykonawcę produktów zamrożonych
|
| Ogłoszenie o zamówieniu (ogloszenie_207.pdf - 395.742 KB) |
| Data publikacji: 2019-12-23 13:16:27 Redaktor: Administrator |
| Specyfikacja istotnych warunków zamówienia (siwz_207.DOC - 185.856 KB) |
| Data publikacji: 2019-12-23 13:18:39 Redaktor: Administrator |
| zbiorcze zestawienie ofert (zestawienie_207.pdf - 52.465 KB) |
| Data publikacji: 2020-01-07 08:47:50 Redaktor: Administrator |
| Informacja o wynikach (wyniki_207.pdf - 68.191 KB) |
| Data publikacji: 2020-01-27 12:55:52 Redaktor: Administrator |
Statystyki bieżącego przetargu | Wyświetleń: 909 |
|