Wersja archiwalna z dnia 2019-12-12 13:20:59
|
Gmina Nowy Korczyn | |
Adres: Krakowska 1 28-136 Nowy Korczyn |
Kontakt: tel. 041 2345 432, fax. 041 2345 401 E-mail:inwestycje@nowykorczyn.pl Strona www: www.nowykorczyn.pl |
Numer ID: 206 | |
Data publikacji: | |
Przedmiot: Dostawa produktów żywnościowych | |
Treść przetargu: Przedmiot zamówienia został określony w Załącznikach od 1a do 1g do SIWZ i obejmuje następujące zadania: Zadanie nr 1 Art. spożywcze Zadanie nr 2 Jajka Zadanie nr 3 Mięso i wędliny Zadanie nr 4 Nabiał Zadanie nr 5 Pieczywo Zadanie nr 6 Ryby i Mrożonki Zadanie nr 7 Warzywa i owoce 3.2. Zamawiający informuje, że przy dostawach będących przedmiotem zamówienia stosuje prawo opcji, oznacza to, że podane ilości są wielkościami maksymalnymi, które należy wycenić w ofercie cenowej. Zamawiający, będzie odbierał artykuły sukcesywnie w miarę potrzeb. Natomiast gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 60% artykułów wymienionych w Załącznikach od Nr 1a do Nr 1g. 3.3. Wszelkie użyte, nazwy handlowe w opisie przedmiotu zamówienia prosimy traktować jako informacje uściślającą, wiążącą dla wykonawcy. Dopuszcza się artykuły równoważne, artykuł równoważny musi spełniać walory jakościowe produktu wskazanego, w takich okolicznościach jeżeli wykonawca zaoferował produkty równoważne to jest zobowiązany udowodnić równoważność produktu zaoferowanego z tym wskazanym w opisie przedmiotu zamówienia składając wraz z ofertą dowody na równoważność. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów wymienionych w Załączniku Nr 1a, 1b, 1c, 1d, 1e, 1f, 1g do siedziby Zamawiającego: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Nowym Korczynie, ul. Partyzantów 13, 28-136 Nowy Korczyn. W ramach zaoferowanej ceny wykonawca dostarczy i doniesie produkty do siedziby Zamawiającego. 3.4. Wspólny Słownik; Kod CPV 15800000-6; 15100000-9; 03200000-3; 15550000-8; 15810000-9; 15321000-4. 3.5. Dostarczane artykuły muszą posiadać pierwszą klasę jakości (ze względu na charakter i właściwości produktu) i właściwy okres przydatności do spożycia, w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, które powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych. Pierwsza klasa jakości mięsa oznacza: mięso chude, nieścięgniste o zawartości tłuszczu 7%, bez tłuszczu zewnętrznego, nie zawierające skórek, chrząstek, ścięgien niekonsumpcyjnych i powięzi. Ponadto Zamawiający zastrzega, że dostarczany asortyment musi być świeży. Niedopuszczalnym jest dostarczanie przez Wykonawcę produktów zamrożonych (nie dotyczy zadania 2 - mrożonki!!! |
Załączone pliki |
Ogłoszenie o zamówieniu (ogloszenie_206.pdf - 406.708 KB) | |
Data publikacji: 2019-11-29 12:28:22 Redaktor: Administrator | |
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia (siwz_206.doc - 186.88 KB) | |
Data publikacji: 2019-11-29 12:28:40 Redaktor: Administrator | |
załączniki do SIWZ (zal_206.zip - 286.068 KB) | |
Data publikacji: 2019-11-29 12:29:10 Redaktor: Administrator |
Statystyki bieżącego przetarguWyświetleń: 919
Wprowadził do systemu: Administrator, data: 2019-11-29 12:27:17
Opublikował: Administrator, data publikacji: 2019-11-29 12:30:02
Rejestr zmian bieżącej strony
Archiwalne wersje przetargu
Opublikował: Administrator, data publikacji: 2019-11-29 12:30:02
Rejestr zmian bieżącej strony
Archiwalne wersje przetargu
Powrót |